Sigiliu transport lacat matalic cu autoblocare
search
  • Sigiliu transport lacat matalic cu autoblocare

Sigiliu transport lacat matalic cu autoblocare

3,50 lei

Sigilii metalice cu autoblocare tip lacat inseriate cu fir metalic

Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sigiliile metalice cu autoblocare sunt des folosit pe camioane, camioane cisterna, cargo aeriene, containere, containere navale, trenuri, valve. Sigilarea cu sigiliul metalic cu autoblocare este esentiala pentru securizarea transportului de marfa (sigiliu camion, sigiliu tir, sigiliu semiremorca, sigiliu container, sigiliu vamal, sigiliu de inalta securitate tranport)

Exteriorul acestui sigiliu a fost produs cu un model de linii care protejeaza marcarea in timpul manevrarii dure cu acest sigiliu.

TOATE SIGILIILE LIVRATE SUNT INSERIATE CU SERIE UNICA. Sigiliile sunt marcate laser si inregitrate astfel incat in productie, orice serie, va fi fabricata o singura data.

Mecanismul de inchidere intr-un singur sens asigura o securizare usoara si rapida. Mecanismul cu rotita din interior asigura faptul ca poate fi folosit pe toate aplicatiile; un capat al cablului este permanent securizat in corpul sigiliului.

Toate sigiliile sunt marcate permanent cu laserul. Marcare cu laser ofera o securizare ridicata, deoarece nu poate fi stearsa sau inlocuita.

Culori standard: albastru

3 Produse

Sigilii de securitate

Sigilii utilitati transport marfa sigiliu vamal

Sigilii de siguranta pentru domenii variate de utilizare: sigiliu de plastic pentru utilitati (sigiliu apometru, sigiliu gaz, sigiliu electric, sigiliu contor), sigiliu transport (sigilii vamale, sigiliu tir, sigiliu camion, sigiliu semiremorca, sigiliu motorina, sigiliu cisterna, sigiliu container), sigilii curierat si depozitare (sigiliu containere, sigilii depozite, sigiliu usa acces, sigiliu dulapuri)